Like to see the new site we are building? Check uwwaterman.nu

Klassieke Ionisers

enagic-kangen banner

 

We houden niet van de marketing van Enagic, maar kiezen binnen de categorie klassieke ionisers die het water splitsen in alkalisch en zuur water resoluut voor Kangen om de volgende reden: we kunnen de voorfilter ervan gemakkelijk uitschakelen en een moleculaire BESTWATER filter er op aan sluiten. Op die manier ioniseren we zuiver en vitaal water. De koolstofvoorfilter van een dergelijke ioniser zou de vitaliteit van het water alleen maar tenietdoen.
 
Wat de meeste gebruikers van klassieke ionisers niet weten, is dat het mineraalgehalte van het alkalische drinkwater wordt verdubbeld. Calciumcarbonaat wordt bijvoorbeeld omgezet in Calciumhydroxide, wat heel agressief en kleverig is. Het niveau aan opgeloste waterstof daalt snel als het toestel niet om de 2 weken wordt ontkalkt met citroenzuur. De combinatie van een klassieke ioniser met een osmosefilter is op de meeste plaatsen geen luxe. Het is een must voor uw gezondheid en voor de levensduur en efficiënte werking van uw toestel.
 
Met een klassieke ioniser elektrocuteert u het water en alle inhoudsstoffen intens. Daarom bevat het water de E-smogfrequenties van uw elektrische netwerk. De enige manier die we kennen om het geheugen van het water totaal te wissen en in zijn meest optimale staat te brengen, is door een Cosmic Light Watertransformer te verbinden met de metalen flexibele pijp van uw toestel.
 
 
Weetjes over Kangen water
 
Alle stappen van het productieproces worden uitgevoerd in het Enagic hoofdkwartier in Japan: van de productie van onderdelen en verpakkingen tot assemblage, testen, inspectie en eindverpakking. Hierdoor is Enagic een OEM of Original Equipment Manufacturer: alle onderdelen worden gemaakt in de fabriek zelf. De volledige in-house productie zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig product.
 
Door deze enorm hoge standaarden kan Enagic met groot vertrouwen een volledige garantie van 5 jaar waarborgen en een levensverwachting van 20 jaar op de toestellen.
 
Op de Enagic)website kan je een rondleiding volgen in de Enagic-productiefaciliteit, alsook de productie van de ionisers bekijken: