Like to see the new site we are building? Check uwwaterman.nu

ALVITO

260

 

 

NFP Premium blueAlivito filterpatronen

De fitlerpatronen van Alvito worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen ruimschoot de hoogste eisen. Alvito maakt gebruik van actieve kool, een natuurprodukt die ze persen en verfijnen tot een doorlaatbaarheid van 0,45 micron door middel van een uniek en internationaal gepatenteerd proces. Alle grondstoffen worden verwerkt, residu gecontroleerd en bewaakt door de LGADe specificaties van de filterpatronen zijn verbluffend en worden tot op heden door geen enkele andere fabrikant overtroffen. Afhankelijk van het debiet en zuiveringsprincipe kan je kiezen tussen verschillende filterpatronen. Je kan kiezen om een filter op het aanrecht te plaatsen of onder het aanrecht al dan niet met een appart kraantje. Het water blijft rijk aan mineralen na het filteren.


2413944bf4Filterhuizen

We hebben voor de Alvito fitlerpatronen filterhuizen die éénvoudig onder als op het aanrecht geplaatst kunnen worden. Onder het aanrecht is ie niet zichtbaar en kan je hem op de bestaande kraan aansluiten. Dan wordt alle koude water zuiver water. We maken ook veel gebruik van een appart kraantje. Aan jou de keuze! Dan nog juist vitaliseren zodat het water aangenamer drinkt...

 

 

Vario UniversalVoordelen ALVITO Waterfilters

 • Zuiver water direct uit de kraan!
 • voordelig!  6 a 8€ per maand met de NPF Premium patronen!
 • Geven schitterende resultaten bij veel izer, lood of koper in water.
 • Te verkrijgen in inbouw of opbouw versie
 • Lange levensduur filterpatronen (4 tot 6 maanden)
 • Eénvoudig zelf te monteren en onderhouden
 • Carbonit Vario comfortGeen montage of onderhoudskosten
 • Quasi onbeperkte levensduur van filterhuis
 • Er komt geen elektriciteit bij te pas.
 • Zeer goede bescherming tegen bacteriën, virussen en micro-organismen.
 • Ideale voorfilter voor een waterionizer!

 

Nadelen ALVITO Watersystemen

 • Water bevat nog alle mineralen, je bent er sneller van verzadigd dan mineraalarm water.
 • Gefilterde water proeft nog vrij zwaar. Gelukkig kunnen we dit op met de passende vitalisering en werveling.

 

Prestaties filterpatronen

Aan de volgende tabel kunt u zien dat deze filterpatronen buitengewoon efficiënte bescherming bieden tegen chloor, zare metalen, oranische verbindingen, pesticiden, micro-organismen en medicijnresiduën.

 

 

Het belangrijkste verschil tussen de filterpatronen zit hem in het debiet.
Het Primus SD filterpatroon bevat zeoliet voor een aangenamen frisse heldere smaak.

Het ABF Primus EM filterpatroon geeft het water een volle diepe smaak dankzij de integratie van EM-X. Beide filterpatronen geven een debiet van 4 liter per minuut bij 4 bar leidingdruk. De IFP Puro, NFP CLario en ABF Duplex SD filter patronen geven ongeveer 7 liter per minuut zuiver water bij 4 bar leidingdruk.

 

Eénvoudig, milieuvriendelijk en super efficiënt!

Bij Alvito houden ze het éénvoudig, efficiënt en milieuvriendelijk. Ze gebruiken de beste grondstoffen, behandelen ze met zorg en produceren hoogwaardige cartridges en behuizingen die aan de strenge Europese regelgeving voldoen. Ze voegen geen chemische stoffen toe zodat u zeker weet dat uw water wordt gezuiverd zoals de natuur het heeft bedoeld.

Uw waterman heeft na lang zoeken ontdekt hoe we het zuiver water van deze systemen nog vitaler kunnen maken. We voegen standaard een wervelaar toe op de inbouwsystemen, adviseren een vitaliser op de waterleiding te plaatsen en zoeken we met u uit welke kristallen we de in holle filterpatronen kunnen stoppen zodat het water u levenslang blijft bekrachtigen en ontlasten. Vraag ons gerust naar advies. 

 

Installatie van inbouwsystemen kunnen in België aan 6% BTW in plaats van 21%.