Like to see the new site we are building? Check uwwaterman.nu

FASE 2: Natuurlijke Beweging

 


vortexWater wervelen, de natuurlijke beweging 

Het bijzondere aan die beweging is dat ze zowel een centrifugale als centripetale kracht combineert. Door de enorme naar het centrum drukkende kracht, ook wel implosie genoemd, gaan de watermoleculen zich herordenen tot kleinere clusters. Zuurstof beweegt zich in een draaikolk naar buiten toe terwijl de koolstoffen zich concentreren rond de as. Tussen die polariteiten ontstaat een spanningsveld waardoor het water wordt gemagnetiseerd. Het verdicht de watermoleculen waardoor een temperatuurdaling optreedt.
 
 
Naar links of rechts laten wervelen?

Van nature wervelt water rechtsom maar het kan ook makkelijk kunstmatig in een linksdraaiende draaikolk worden gebracht. Linksdraaiend krijgt het water een negatieve (yang) lading waardoor het geheugen van water wordt gewist. Wanneer water van bovenaf gezien rechtsom draait, krijgt het een positieve magnetische (yin) lading en wordt het energetisch opgeladen.  

 

Een leidingwervelaar of een kraanwervelaar?

Voor drinkwater raden wij eerder kraanwervelaars aan dan wervelaars die op de volledige waterleiding gemonteerd zijn. Dat komt omdat het toerental van de meeste kraanwervelaars veel hoger is en er zuurstof aangezogen kan worden die dan in het water vermengd wordt. Ook de richting van de draaikolk ten opzichte van de zwaartekracht speelt een rol.  

Hieronder vind je ons assortiment waterwervelaars die elk hun specifiek effect hebben op het water. Wij helpen je graag op weg.