Like to see the new site we are building? Check uwwaterman.nu

Aquarius Tech.

 

alt

 

dubbele-vortexDe werking van de Aquarius Vitalisers

De vitalisers van Aquarius Technology bestaan uit een geïnformeerde keramische kern in de vorm van een diabolo. Het water wervelt er doorheen waardoor een implosie ontstaat. Dat is een naar het centrum gerichte kracht die de clusterstructuur van het water beïnvloedt, het water denser (compacter) en dunner maakt. Onnatuurlijke frequenties worden door dat proces uit het 'geheugen' van het water gewist en de mineralen herwinnen terug hun natuurlijke lading, waardoor ze beter benut kunnen worden door levende organismen. Anorganische mineralen worden zo minder belastend voor levende organismen.

Toepassingen

Wij zetten deze vitalisers op brede schaal in. In de tuinbouw kan het gebruik van sproeimiddelen drastisch verminderd worden en wordt er tot 20% op water bespaard. Het wortelstelsel wordt veel voller en de kleur van de bloemen feller. Bloembollen gaan minder snel rotten. In verschillende veeteeltbedrijven ziet men duidelijk dat de dieren rustiger worden, meer weerstand hebben en er daardoor minder antibiotica gebruiken. 

Het belang van de juiste lading van de mineralen

Als u een voorkeur heeft om mineraalrijk water te drinken zoals leidingwater, is het belangrijk dat de anorganische mineralen in het water de juiste lading hebben, zodat ze uw lichaam niet belasten. Vaak liggen waterleidingen in de buurt van elektriciteitsleidingen. Het laagfrequente magnetische veld rond de elektrische kabels verandert de polariteit van de anorganische mineralen in het leidingwater. Dat is de belangrijkste reden dat calciumcarbonaat aanslaat op sanitair, verwarmingselementen, maar ook op en tussen gewrichten van ons lichaam in de vorm van calciet. De wervelingen in de Aquarius Vitalisers ontlasten het water, zodat de mineralen weer de juiste natuurlijke lading hebben om beter door het lichaam verwerkt te worden. In sommige gevallen raden we aan om onze speciaal geaarde vitalisator te plaatsen, die via een aparte aardpen geaard wordt om de elektrosmog af te voeren. Onze installateur meet dat bij u thuis uit.

 

Woordje van de ontwikkelaar van de Aquarius Technology Vitalisers

jan_ten_klei2JanTen Kleij: "Alles, van mens tot steen, heeft een frequentie. En die frequenties hebben ook invloed op de kwaliteit van ons water. Ons water bevat namelijk de frequenties van alles waarmee het in aanraking is geweest. En dat kan van alles zijn, van Prozac tot de pil en van kwik tot gasolie. De stof zelf mag dan al uit het water gezuiverd zijn, de frequentie is er nog in terug te vinden. Water kan ontzettend veel informatie opslaan."

 

Resultaten 1 - 3 van 3

Aquarius vitaliser met aarding

Deve vitaliser wordt extra geaard met een aardpen zodat ...

Verkoopprijs1698,00 €
Prijs excl. BTW1403,31 €
Prijs / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_STUKS:

Aquarius vitaliser standaard

Een uitmuntende vitaliser die dubbele helix ...

Verkoopprijs1450,00 €
Prijs excl. BTW1198,35 €
Prijs / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_STUKS:

Aquarius vitaliser zilver

Dit type vitaliser wordt veel gebruikt in de agrarische ...

Verkoopprijs1750,00 €
Prijs excl. BTW1446,28 €
Prijs / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_STUKS: