Like to see the new site we are building? Check uwwaterman.nu

Leefomgeving

 

 

umtsDe impact van onzichtbare stoorbronnen

De impact van de ethervervuiling door de chaos aan stralingsvelden wordt helaas voor velen duidelijker ervaarbaar. Meer en meer mensen krijgen klachten omdat hun cellen bijna voortdurend onder spanning staan of het zenuwstelsel niet meer in staat is de overdaad aan prikkels te verwerken. Geen wonder dat mensen minder tolerant voor elkaar worden als ze dagelijks moeten overleven!

 

Prof. Dr. Stefaan Van Gool, kliniekhoofd van de afd. Kinderhematoöncologie van het UZ Leuven, hoogleraar aan de KUL: "Er zijn onweerlegbare bewijzen voor de schadelijke effecten van de electromagnetische straling. Het zou eigenlijk de taak van de operatoren en de industrie moeten zijn om te bewijzen dat ze niet schadelijk zijn".

 

 

Een stralende toekomst tegemoet?

stoorvelden

Moderne draadloze technologieën zijn niet meer weg te denken. Door onwetendheid, onwil en belangen zijn de huidige apparaten en netwerken uiterst onefficiënt en is de ethervervuiling vele malen hoger dan nodig. Hopelijk beseffen we voor het te laat is, de prijs is die we betalen voor een onbezonnen draadloze wereld. De lijst met ziektebeelden en klachten die veroorzaakt worden door stralingsbelasting neemt maar toe. Het is noodzakelijk de achterliggende factoren van de klachten te achterhalen en te verwijderen. Zolang die factoren niet (h)erkend zijn, blijven veel alternatieve én reguliere geneeswijzen symptoombestrijding!

Prof. Dr. Stefaan Van Gool, kliniekhoofd van de afd. Kinderhematooncologie van het UZ Leuven en buitengewoon hoogleraar aan de KUL: \"Er zijn onweerlegbare bewijzen voor de schadelijke effecten van de electromagnetische straling. Het zou eigenlijk de taak van de operatoren en de industrie moeten zijn om te bewijzen dat ze niet schadelijk zijn

 

Waarin Schuilt nu het gevaar?

Wetenschappers doen ons geloven dat er enkel sprake is van het zogenaamde 'Thermische effect': de opwarming van onze cellen door EM-straling. Daarnaast heeft men het ook nog over het ontstaan van DNA-schade bij langdurige blootstelling.

body_matrixHelaas! Dat is maar het halve verhaal en dat zijn eigenlijk de minst belangrijkste factoren!   

Het probleem bevindt zich op een quantumfysisch niveau: het grote gevaar is dat we niet zien hoe de huidige algemeen erkende apparatuur, informatiepatronen uitzendt in de vorm van scalaire golven die gaan interfereren met ons biologisch communicatiesysteem!

 

slipknotDe scalaire golven of torsievelden: de missing link!

Nicola Tesla beschreef het bestaan van scalaire golven voor het eerst. Dat zijn golven die zich op een longitudinale manier voortbewegen op een draaggolf zoals electromagnetische golven, elektriciteit, aardstralen en water maar zijn niet meetbaar met de huidige apparatuur. De snelheid waarmee ze zich voortbewegen is even snel als hun drager maar ze kunnen ook in een andere vorm sneller dan het licht bewegen. Het bestaan van scalaire golven verklaart vele verschijnselen zoals celcommunicatie, telepathie, watervitalisering ...

Scalaire golven zijn in wezen informatiepatronen waarmee bijvoorbeeld ook cellen communiceren. We creëren scalaire informatiepatronen met onze gedachten en intenties. Omdat ze vaak in spinbewegingen voorkomen, worden ze ook torsievelden genoemd. Ze kunnen zowel verstorend als harmoniserend inwerken op onze cellen en organen. Veel apparatuur die wij kennen creëert dergelijke kunstmatig opgewekte informatiepatronen. Het drama is dat we niet zien hoe deze patronen met onze biologie interfereren. Het bestaan van scalaire golven is bewezen door Professor Constatin Meyl uit Oostenrijk maar is tot op heden nog niet algemeen aanvaard. De ontdekking van de scalaire golven ligt aan de basis van de geneeskunde van de toekomst: de informatiegeneeskunde. Hier kan je een deel van de presentatie van Constatin Meyl zien die ik heb bijgewoond:

 

 

 

Heeft het zin om ons af te schermen?

Als de belasting duidelijk uit één richting komt zoals bij een zendmast of aardstralen kan plaatselijk en doelbewust afschermen verlichting geven. Als je tegen alle muren een speciale EMF-reflecterende coating aan zou aan brengen en jouw ramen afschermt met zilver doorweven gordijnen en je laat de deur openstaan, dan zal de straling die daar door komt, lang blijven reflecteren in jouw afgeschermde ruimte. In het algemeen is het belangrijker de verstorende effecten op de biologie van het scalaire component van de straling te neutraliseren. Daarnaast is het belangrijk dat we ons lichaam sensibiliseren tegen verstorende invloeden die ons uit ons evenwicht halen en de natuurlijk afweer versterken.

Gelukkig hebben we zelf de keuze hoe we onze gsm neutraliseren, woning harmoniseren en bestaan er eenvoudige hulpmiddelen om je wagen en werkplek te optimaliseren!

 

Hoe kunnen we ons sensibiliseren en onze natuurlijke afweer activeren?

Sommige mensen reageren overgevoelig op bepaalde frequenties of stralingsbronnen. Intoleranties op E-smog komen steeds meer voor. Intoleranties ontstaan door overprikkeling van het zenuwstelsel. Het belangrijkste dat we kunnen doen is om ons verward zenuwstelsel en immuunsysteem weer op het juiste spoor te krijgen. Dat kunnen we doen we met kinesiologie en behandelingen met methodes zoals NAET, EFT, NMT ... Daarnaast is energetisch aarden en je bioveld versterken superbelangrijk want goed geaard raak je minder snel overprikkeld.

 

bioveldJe eigen bioveld versterken

Ons eigen bioveld is onze natuurlijke filter en het is heel wezenlijk om het te versterken. Als je bioveld niet goed ontwikkeld is, loop je veel meer kans overprikkeld te raken. Ook de Aarde heeft een filter om zich heen om ons te beschermen tegen kosmische straling. Door vitaal water te drinken, krijg je ook een sterkere uitstraling. Hoe we ons bioveld op andere manieren kunnen versterken, lees je in het menu: 'Persoonlijke Bekrachtiging'.

 

aardmagnetisch_veld

Het belang van het aardmagnetisch veld

Voor alle leven op aarde is het traag pulserende aardmagnetisch uiterst belangrijk. Als we in de natuur zijn, stemmen onze hersengolven zich daar vanzelf op af en ervaren we rust en vrede in onszelf. In onze huizen en in de steden daarentegen wordt het aardmagnetische veld overstemd door een chaos van stralingsbronnen en elektrosmog. We raken onze band met de aarde kwijt en voelen er ons van vervreemd. Het wordt steeds moeilijker om rust, vrede en geaardheid te vinden in onze moderne samenleving.

 

 

 

Water in de lucht bepaalt de sfeer van de omgeving

levensbloem

De informatiepatronen die in de waterdamp van de lucht zit, bepaalt de sfeer van een ruimte of een plek. Op de meeste plekken waar we ons begeven, hangt flink wat lading. Het is prettiger ergens te vertoeven met een aangename sfeer. Als mens mogen we nooit vergeten dat we zelf een oneindig potentieel hebben om lading te kanaliseren, neutraliseren, harmoniseren en te transformeren. Dat werk houdt nooit op. Ik ben altijd op zoek naar eenvoudige, krachtige en liefst niet te dure hulpmiddelen die daarbij een handje kunnen helpen en mijn assortiment kunnen aanvullen om mijn klanten van dienst te kunnen zijn.

 

Hulpmiddelen voor een prettige woon-, werk- en leefomgeving

Bovenaan dit artikel heb ik alle producten in beeld gebracht die ik gedurende lange tijd heb zelf heb getest en waarvan ik veel positieve reacties heb gekregen van andere gebruikers en mijn klanten. We hebben ze geselecteerd en getoetst op duurzaamheid, een goede prijs/kwaliteit-verhouding en effectiviteit. Ik ben erg benieuwd ook van jou te horen welke hulpmiddelen jij verkiest om jouw lichaam en omgeving te harmoniseren.