Like to see the new site we are building? Check uwwaterman.nu

Leliveld Acqua Gocciola (vrouwelijke 22mm binnenschroefdraad)

PDFE-mailadres
Leliveld kraanvitaliser met vrouwelijke 22mm binnenschroefdraad
Acqua_Gocciola_K_4bab8d7d16aa6.jpgAcqua_Gocciola_K_4bab8d7d16aa6.jpg
Verkoopprijs: 198,00 €
Prijs excl. BTW163,64 €
Prijs / kg:
Beschrijving

 

altEen Leliveld vitaliser binnen handbereik!

Deze krachtige kraanvitaliser is wat groter dan andere kraanwaterwervelaars en ideaal om kennis te maken met de unieke Leliveld vitalisatiemethode. Afhankelijk van uw waterkaan kunnen we deze vitaliser leveren met een buiten- of binnendraad schroefdraad.

Deze kraanvitaliser wordt geleverd met een adapter voor een kraan met op het einde een (mannelijke) buitenschroefdraad van 22mm. De adapter van deze vitaliser heeft dus een (vrouwelijke) binnenschroefdraad. Op de foto rechts, de rechtse adapter.

 

altWerking

De vitalisers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal met een speciale geïnformeerde binnenkern die het passerende water voorzien van natuurlijke informatie. Schadelijke chaotische informatie wordt geneutraliseerd. De watermoleculen krijgen terug een harmonieuze structuur en de mineralen krijgen hun natuurlijke lading terug.  Dit uit zich door mooie kristalstructuren in mineralen neerslag als het water is opgedroogd.  Het doorstromende water klinkt en voelt ultrazach zoals het water van een zacht stromend bosriviertje. Het water proeft zachter, lichter, ronder en drinkt gemakkelijker. Voor mensen die houden van een yinner water. Je voelt het verschil direct als je je handen ermee wast.

 

 

 

Toepassing op alle kranen aan te sluiten
Onderhoud geen
Garantie op materiaal 5 jaar
Verwachte levensduur > 25 jaar
Opmerkingen universeel toepasbaar en zorgt voor neutrale zachte smaak
   
Niet te vreden geld terug voldoet dit product niet aan uw verwachtingen, dan krijgt u (mits in goede coditie teruggestuurd binnen 6 maanden na factuurdatum) de aanschafprijs met aftrek van 30 euro terug en geven we graag een consult voor advies op maat.
   
Technische specificatie  
Materiaal RVS 316
Doorlaat 10 mm
Aansluiting 3/8 duim
   
Uitwendige afmetingen  
lengte ca. 70 mm
breedte ca. 40 mm
drukklasse PN 10
Stroomrichting inlaat stompe zijde
Stroomrichting uitlaat tapse zijde
   

 

Ben je ook zo blij met uw Leliveld water vitaliser maar wil je het water graag nog helderder, energetischer, lichter en frisser?

Combineer deze dan met een Cosmic Light Watertransformer XXL