Like to see the new site we are building? Check uwwaterman.nu

 

door_de_bomen_het_bos_niet_meer_zien

Uw Waterman maakt u wegwijs 

Er zijn ontelbaar veel systemen op de markt die het water zuiveren en vitaliseren. Het verschil in prijs en werking is groot. Je zou makkelijk door de bomen het bos niet meer gaan ziet.  Met een persoonlijk consult spaar je tijd en geld uit. Het water dat jou aanspreekt en echt bij jou past, vinden, dat is mijn passie! Laat je verwonderen door onze producten en proef het verschil! 

Wij helpen u graag verder om naar uw wensen en budget meteen het best passende systeem samen te stellen of stap voor stap uit te bouwen.

 


Hoe spreken we af?

Optie 1: We maken een afspraak bij ons in Gent (Wondelgem). Hier kunnen we water van verschillende systemen vergelijken en een watersysteem op maat samenstellen. U kunt gratis langskomen voor een oriënterend of informatief gesprek van +- 30 min.  Wilt u graag een onderzoek/behandeling in onze praktijk dan kost dat 60 euro en nemen we 2 uur de tijd. Adres: Rijshoutstraat 76, 9032 Wondelgem (GENT), België.

Optie 2: Bij u ter plekke kunnen we onmiddellijk het resultaat van jullie behandelde water laten proeven. Naast de vaste kost van 60 euro, krijg je bij aankoop vanaf 400 euro de consultkosten in de vorm van een korting terugbetaald.

Optie 3: We doen een telefonisch consult. Afstemmen gaat zoveel makkelijker als we elkaar eens hebben gehoord. Mijn skypenaam: bart_uw_waterman - gsm: +32 474 811 479 - vaste telefoon: +32 92 535 643.

Optie 4:  Je nodigt vrienden en kennissen uit voor een waterproeverij bij jullie thuis. Ik beantwoord jullie vragen en we testen verschillende filters en hulpmiddelen uit om uw water te vitaliseren en de woonomgeving te harmoniseren. Leuk en boeiend!